Te așteptăm în echipa noastră!

Ne bazam pe oameni competenti si loiali.

Incurajam lucrul in echipa si dorim sa muncim impreuna in mod deschis si respectuos.

Avem incredere in ideile celorlalti si le recunoastem meritele.

Punem accent pe respect reciproc, loialitate, incredere si solidaritate.

Nu acceptam abuzurile de niciun fel, limbajul indecent, gesturile nepotrivite, remarcile rasiste, discriminatoare sau de natura sexuala.

Continuam sa ne dezvoltam ca o companie moderna, ce functioneaza in conformitate cu cele mai avansate principii si standarde de etica si conduita, pentru a asigura succesul continuu al RCS COMISIONAR S.A.

Respectam legislatia in vigoare si regulile, dam dovada de conduita exemplara, suntem responsabili, raspundem pentru actiunile noastre si raportam orice nereguli.

Posturi vacante

Sunteţi nerăbdător să abordaţi provocări noi şi să vă dezvoltaţi potenţialul? Căutaţi un loc de muncă de la care să obţineţi varietate şi oportunităţi de carieră extraordinare? Sunteţi în locul potrivit! Așteptăm cv-ul pe email rcs@romcustoms.ro.

Momentan nu sunt posturi vacante!

Cod de conduită

Codul de conduită si etică profesională al RCS COMISIONAR S.A. se aplică global tuturor angajatilor și cadrelor de conducere, așteptandu-ne să fie respectat, indiferent de presiunile intervenite în timpul activității profesionale.

Citește mai departe!

Politica de conformitate

RCS COMISIONAR SA dorește să conducă o cultură a excelenței, integrității și încrederii. Avem deplină încredere în fiecare angajat, iar aceștia nu pot avea un comportament care ar pune în pericol cei peste 20 de ani de istorie.

Citește mai departe!